Vaša donacija - bez obzira na iznos - napraviće veliku razliku u zajedničkoj borbi za našu planetu.

Ova planeta je naš zajednički dom i naša je dužnost i obaveza da je sačuvamo za buduće generacije. Sve naše aktivnosti koje kao pojedinci i društvo u celini sprovodimo, utiču na prirodu koja nas okružuje. Naš način života i životna filozofija koje savremeno doba pred nas postavlja, ispunjena je mnogim izazovima koji zahtevaju akciju i spremnost na promenu. Da bismo nastavili da živimo na ovoj planeti i učinili je prijatnim domom za sve buduće generacije, moramo biti spremni da uložimo zajednički napor i započnemo promene koje će naše negativne i štetne navike zameniti pozitivnim i korisnim.

Mi verujemo da malim promenama osnovnih životnih postulata možemo učiniti mnogo da se stvari promene nabolje. Svaka vrsta promene, na mali ali smislen način u sadašnjosti, može voditi ka velikim i krupnim promenama u budućnosti.

Naša misija i vizija je da okruženje u kome živimo učinimo humanijim, lepšim i boljim mestom za život svakoga od nas, i da bismo u tome uspeli potrebna nam je vaša pomoć. Iako sami, kao pojedinci, ne možemo učiniti mnogo, zajedno možemo učiniti mnogo toga!

Podržite našu misiju donacijom koja je u skladu sa vašim mogućnostima, i pomozite nam da u zajedničkoj borbi za lepšu i bolju planetu i budućnost svih njenih stanovnika, malim ali sigurnim koracima, istrajemo na putu ka promenama!

Sve vaše donacije biće usmerene na naše programe, i ovde možete pročitati više o njima. Takođe ste u mogućnosti da sami odaberete gde će biti usmerena vaša donacija koju ste uputili Fondaciji.

I want to give

Enter the amount you want to donate (in EUR)

The amount will be converted into RSD when paying.

Direktni transferi

Donacije u GBP

IBAN: RS35160600000073121753
SWIFT: DBDBRSBG
Bank: Banca Intesa a.d. Beograd GBP
FONDACIJA FLEXITARIAN SOCIETY PROLETERSKIH BRIGADA 13 3 14 VRANJE, REPUBLIKA SRBIJA

Donacije u USD

IBAN: RS35160600000073121074
SWIFT: DBDBRSBG
Bank: Banca Intesa a.d. Beograd USD
FONDACIJA FLEXITARIAN SOCIETY PROLETERSKIH BRIGADA 13 3 14 VRANJE, REPUBLIKA SRBIJA

Donacije u EUR

IBAN: RS35160600000073120880
SWIFT: DBDBRSBG
Bank: Banca Intesa a.d. Beograd EUR
FONDACIJA FLEXITARIAN SOCIETY PROLETERSKIH BRIGADA 13/14 VRANJE, REPUBLIKA SRBIJA

Fondacija ne prihvata neželjene prijave za grantove, već proaktivno identifikuje i razvija odnose sa organizacijama koje imaju socijalni uticaj. Fondacija traži organizacije koje su odgovorne i koje mogu da pokažu sposobnost postizanja opipljivih rezultata u oblastima poboljšanja tehnologije zasnovane na biljkama, poboljšanja pristupačnosti biljnih obroka i smanjenja potrošnje životinjskog mesa kao i povezanih potencijalnih problema. Fondacija obezbeđuje fleksibilno finansiranje.

Top